Jedz i chudnij!

893834656-images6.jpg

Nie odchudzaj się na siłę

Trzeba
jeść, aby stracić
zbędne kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| efektywnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko powinno
się włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Najkorzystniej serwować
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Potrzebne są także tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, lecz wówczas, gdy
konsumujemy za dużo kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
małych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są konieczne w diecie. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować prawie 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze sycą oraz ograniczają glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie tuczy. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy codziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców przydadzą się w diecie, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają bardzo
dużo cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
dużych daniach, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są niezwykle dobre
dla zdrowia. Po godzinie 18.00 nie należy zjadać owoców, bo nie strawi się
ich przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
dziennie musi skonsumować
każda pani, aby
dobrze
strawić oraz przyspieszyć
przemianę materii.
Najlepsze jedzenie
i sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób błyskawiczny. Dlatego trzeba
zaplanować rozsądne gubienie
kilogramów.

 tabletki na odchudzanie forskolin

tabletki odchudzające alli